Nieuws

Het laatste nieuws van het NWVG uplus damesteam.

Zondag was het dan eindelijk zover; onze eerste klassieker in dit gekke seizoen. De meiden hadden er dan ook veel zin in! Vol sportief enthousiasme reisden Wendy, Yvet, Fleur en Rixt af naar het heuvelachtige Limburg.

woensdag, 09 september 2020 16:10

Winst voor Yvet en koers in Goor

Terwijl ons net hét wielernieuws van de dag bereikt, de 'deklassatie' van Sagan na een kopstoot aan van Aert, brengen wij jullie nog wielernieuws van afgelopen weekend. Een succesvol weekend voor ons team met een podiumplaats voor Yvet in Melle en over de koers in Goor. 

maandag, 31 augustus 2020 10:06

Smith naar het podium tijdens het OGK!

Traditiegetrouw wordt in het laatste weekend van augustus het Open Gronings Kampioenschap verreden, georganiseerd door de Groninger Studenten Wielrenverengiging Tandje Hoger.

maandag, 24 augustus 2020 11:24

Koers in Limburg voor Wendy

Daar waar de Nederlandse profs afgelopen zaterdag streden voor de rood-wit-blauwe trui op de flanken van 'Col du Vam', streed Wendy namens ons team in de heuvels van Limburg voor de winst.

dinsdag, 18 augustus 2020 13:57

Drie dagen koers!

Het maken van koerskilometers in Corona-tijd vraagt veel van organisaties, sponsoren, vrijwilligers en rensters. Wat was het dan ook gaaf dat er afgelopen weekend een driedaagse werd georganiseerd. Namens ons team stond Fleur aan de start. Na afloop van het koersgeweld kroop Fleur achter de laptop voor het schrijven van haar koersverslag. Lees het hier!

Pagina 1 van 38